Ilmainen lahjapakkaus kaikille ostoksille - Ilmainen toimitus yli 50 euron tilauksille

CHILLI OIL 250ML

Käyttö: Jos ruokasi tuntuu kaipaavan makua, lisää siihen Funky Ouma -chiliöljyä. Tämä öljy on ihanteellinen lisä pizzaan, pastaan, wokkeihin ja salaatteihin. Vinkki: Sekoita öljyn joukkoon Funky Ouma -yrttiseosta ja tarjoile herkullisena leipädippinä.

Ainesosat: 90 % rypsiölyä,10% ekstraoliiviöljyä,luonnollinen piripiriaromi,luonnollinen chilliaromi ja valkosipuliaromi,kuivattu chili, savustettu paprika, kuivattu valkosipuli,himalajansuola

14,90

Varasto loppu

Kuvaus

Funky Ouma tarjoaa suolaa ja mausteita upeilla tuoreilla yrteillä. Suola sopii erinomaisesti ruoanlaittoon, grillaukseen, marinointiin, leivän leivontaan tai ruokasuolaaksi. Se on maukkaampi, terveellisempi ja luonnollisempi vaihtoehto tavallisille suoloille ja mausteille.

Funky Ouma on ”funky ouman”, Anneke van Rooyenin työ, joka koko elämänsä on leikkisästi luonut mausteita ja valmistanut ruokia, myös 10 lapsenlapsensa kanssa. 67-vuotiaana hän perusti oman tuotemerkin nuorimman tyttärensä Johannita Eksteenin kanssa heidän tilallaan Paarlin ulkopuolella. Idea yrityksestä syntyi monta vuotta aikaisemmin, kun Anneken aviomies sairastui syöpään. Sitten he poistivat säilöntäaineet ja väriaineet hänen ruokavaliostaan ​​ja huomasivat nopeasti, ettei ruoan maustamiseen ollut terveellisiä vaihtoehtoja.

Liittyvät tuotteet