Ilmainen lahjapakkaus kaikille ostoksille - Ilmainen toimitus yli 50 euron tilauksille

CHILLI SALT- 90G

Ainesosat: Atlantin merisuola, Savustettu paprika, Chili, Valkosipuli, Sipulihiutaleet, Mustapippuri, Sitruunankuori, Oregano ,Kumina

Käyttö: Monipuolinen chilisuola, jota voidaan käyttää ruoanvalmistuksen kaikissa vaiheissa. Lisää vaikka avokadon päälle ja helppo ja nopea guacamole on valmis. Erinomaista myös kanan, pihvin, pizzan, tofun ja vihannesten kanssa.

6,90

Varasto loppu

Kuvaus

Funky Ouma tarjoaa suolaa ja mausteita upeilla tuoreilla yrteillä. Suola sopii erinomaisesti ruoanlaittoon, grillaukseen, marinointiin, leivän leivontaan tai ruokasuolaaksi. Se on maukkaampi, terveellisempi ja luonnollisempi vaihtoehto tavallisille suoloille ja mausteille.

Funky Ouma on ”funky ouman”, Anneke van Rooyenin työ, joka koko elämänsä on leikkisästi luonut mausteita ja valmistanut ruokia, myös 10 lapsenlapsensa kanssa. 67-vuotiaana hän perusti oman tuotemerkin nuorimman tyttärensä Johannita Eksteenin kanssa heidän tilallaan Paarlin ulkopuolella. Idea yrityksestä syntyi monta vuotta aikaisemmin, kun Anneken aviomies sairastui syöpään. Sitten he poistivat säilöntäaineet ja väriaineet hänen ruokavaliostaan ​​ja huomasivat nopeasti, ettei ruoan maustamiseen ollut terveellisiä vaihtoehtoja.

Liittyvät tuotteet