Ilmainen lahjapakkaus kaikille ostoksille - Ilmainen toimitus yli 50 euron tilauksille

Himalaya and Herb Grinder – Large

Käyttö:Uusi pöytäsuolasi, joka soveltuu kaikkeen maustamiseen, erityisesti terveellisempää ruokavaliota kaipaaville. Sopii lihalle, kananmunalle, salaateille ja kasviksille.

Ainesosat: Himalajansuola, rosmariini, oregano, korianteri, sipulihiutaleet, chili, paprika, sitruunankuori ja roseepippuri

6,45

Kuvaus

Funky Ouma tarjoaa suolaa ja mausteita upeilla tuoreilla yrteillä. Suola sopii erinomaisesti ruoanlaittoon, grillaukseen, marinointiin, leivän leivontaan tai ruokasuolaaksi. Se on maukkaampi, terveellisempi ja luonnollisempi vaihtoehto tavallisille suoloille ja mausteille.

Funky Ouma on ”funky ouman”, Anneke van Rooyenin työ, joka koko elämänsä on leikkisästi luonut mausteita ja valmistanut ruokia, myös 10 lapsenlapsensa kanssa. 67-vuotiaana hän perusti oman tuotemerkin nuorimman tyttärensä Johannita Eksteenin kanssa heidän tilallaan Paarlin ulkopuolella. Idea yrityksestä syntyi monta vuotta aikaisemmin, kun Anneken aviomies sairastui syöpään. Sitten he poistivat säilöntäaineet ja väriaineet hänen ruokavaliostaan ​​ja huomasivat nopeasti, ettei ruoan maustamiseen ollut terveellisiä vaihtoehtoja.

Liittyvät tuotteet