Ilmainen lahjapakkaus kaikille ostoksille - Ilmainen toimitus yli 50 euron tilauksille

Säilytyskori kierrätysmuovipulloista

Tämä säilytyskori/ ruukku on tehty kankaasta joka on valmistettu kierrätysmuovista.

Tuote on käsintehty etelä-afrikassa. Sopii erinomaisesti kodin sistustukseen, pientavaroiden säilyttämiseen, tai miksi ei kukka ruukkuna.

Väri: Harmaa

Koko: 22 × 21.5 cm

25,90

Kuvaus

The Joinery on eettisesti kestävää kehitystä edustava designmerkki. Tuotemerkin ovat kehittäneet eteläafrikkalaiset suunnittelijasisarukset, Natalie ja Kim Ellis. The Joinery pyrkii suunnittelullaan löytämään ympäristön ja yhteisön kannalta kestäviä ratkaisuja. ”Olemme edelläkävijöitä vastuullisten kankaiden kehittämisessä. Future Felt™ -mallistomme on valmistettu kierrätetyistä muovipulloista, jotka muutamme huopakankaaksi kestävällä tavalla. Luomme ympäristön kannalta kestäviä tuotteita, koska haluamme olla mukana edistämässä tekstiilialan innovaatiota muuttamalla mahdollisesti jätteeksi päätyvän materiaalin uudenlaisiksi designtuotteiksi.”

Kaikki tuotteemme ovat paikallisten käsityöläis- ja ompeluosuuskuntien sekä paikallisten eteläafrikkalaisten tuottajien valmistamia. Aloitteemme on myötävaikuttanut positiivisesti työpaikkojen luomiseen Kapkaupungin ja sen ympäristön slummeissa. Ompelijamme ja käsityöläisemme työskentelevät sydämellään ja sielullaan tuottaakseen korkealaatuisia ekotuotteitamme.

Kaikki tuotteemme valmistetaan hyvin pitkälti käsin hiilijalanjälkemme minimoimiseksi. Kumppanuutemme luovat mahdollisuuksia, edistävät taloudellista riippumattomuutta ja lisäävät tietoisuutta siitä, kuinka tärkeää on tukea paikallisia yrityksiä, jotka voivat ylläpitää yhteisöjä.
Tuotemerkkimme – The Joinery – tarkoittaa yhteenliittymää, sitä että teemme yhteistyötä käsityöläisten ja suunnittelijoiden kanssa luodaksemme designtuotteita, jotka osaltaan edistävät matkaamme kohti puhtaampaa planeettaa.
Mitä enemmän tuotamme, sitä tehokkaammin estämme muovia saastuttamasta planeettaamme. Tuotevalikoimamme kasvaa jatkuvasti, ja tähän mennessä olemme pelastaneet jo lähes 500 000 muovipulloa päätymästä kaatopaikalle.

Liittyvät tuotteet

Ale!
Braai and Cooking Salt Grinder – Large
Alkuperäinen hinta oli: 12,90€.Nykyinen hinta on: 6,45€.
Ale!
Himalaya and Herb Grinder – Large
Alkuperäinen hinta oli: 12,90€.Nykyinen hinta on: 6,45€.
Ale!
Turmeric and Ginger Grinder – Large
Alkuperäinen hinta oli: 12,90€.Nykyinen hinta on: 6,45€.
Ale!
BLACK GARLIC PINK SALT – 320G
Alkuperäinen hinta oli: 14,90€.Nykyinen hinta on: 7,45€.
Ale!
Chilli Salt- 280g
Alkuperäinen hinta oli: 14,90€.Nykyinen hinta on: 7,45€.