Ilmainen lahjapakkaus kaikille ostoksille - Ilmainen toimitus yli 50 euron tilauksille

Turmeric and Ginger Grinder – Large

Walvis Bay suolaa sekoitettuna kotitekoiseen kurkumaan ja inkivääriin. Tämä on terveellinen vaihtoehto. Mauste sopii hyvin currien, keltaisen riisin, muhennosten, bobotien ja vihannesten kanssa. Itse asiassa tämä mauste sopii useimpien asioiden kanssa – henkilökohtainen suosikkimme on avokadon ja kananmunien kanssa.

6,45

Kuvaus

Funky Ouma tarjoaa suolaa ja mausteita upeilla tuoreilla yrteillä. Suola sopii erinomaisesti ruoanlaittoon, grillaukseen, marinointiin, leivän leivontaan tai ruokasuolaaksi. Se on maukkaampi, terveellisempi ja luonnollisempi vaihtoehto tavallisille suoloille ja mausteille.

Funky Ouma on ”funky ouman”, Anneke van Rooyenin työ, joka koko elämänsä on leikkisästi luonut mausteita ja valmistanut ruokia, myös 10 lapsenlapsensa kanssa. 67-vuotiaana hän perusti oman tuotemerkin nuorimman tyttärensä Johannita Eksteenin kanssa heidän tilallaan Paarlin ulkopuolella. Idea yrityksestä syntyi monta vuotta aikaisemmin, kun Anneken aviomies sairastui syöpään. Sitten he poistivat säilöntäaineet ja väriaineet hänen ruokavaliostaan ​​ja huomasivat nopeasti, ettei ruoan maustamiseen ollut terveellisiä vaihtoehtoja.

Liittyvät tuotteet