Gratis gåvopaketering för alla köp - Fri frakt på beställningar över 50 euro

Mia Melange

Mia Mélange är ett Sydafrikanskt varumärke som tillverkar handgjord inredning och livsstilsprodukter. Våra produkter tillverkas primärt av rep som är gjord av 100 % bomull. Vi har ett fantastiskt team med artesaner som gör kvalitetsprodukter såsom korgar, skålar, krukor, väskor och ottomaner. Vår drivkraft är att göra högkvalitativa handgjorda produkter genom att använda det bästa lokalproducerade material som vi kan hitta.

ALLA Mia Melange´S PRODUKTER HITTAR DU I WEBBSHOPEN

Mia Melange - Making 3
Alla våra produkter är noggrant designade och tillverkade omsorgsfullt, med fokus på detaljer. Våra designer är inspirerade av kärleken till naturen, texturer, naturliga material och forna hantverkstekniker. Vi vill kombinera allt detta för att skapa en modern och funktionell design. Våra produkter gör vi i vår studio i Winelands town of Stellenbosch, Sydafrika.
Mia Mélange tror på att skapa möjligheter för kvinnor. Vi är passionerade för vårt samhälle och strävar efter att skapa arbetsmöjligheter för arbetslösa kvinnor på vår ort. Vi vill lära våra teammedlemmar värdefulla färdigheter; genom att tjäna en anständig lön kan de bli ekonomiskt oberoende och därigenom ha möjlighet att försörja sig själva och sina familjer.
Mia Melange BSK1049580R,-XL Cylinder Basket Standard & XL - Jute & Charcoal Block 1 sq
Mia Melange medium floor baskets 1

DU HITTAR OCKSÅ Mia Melange´S PRODUKTER HOS FÖLJANDE ÅTERFÖRSÄLJARE:

Varuhus

Sokos-varuhus