Gratis gåvopaketering för alla köp - Fri frakt på beställningar över 50 euro

Sunbird Rooibos

Sunbird Rooibos kombinerar kärlek till naturen med passion för fina smakupplevelser. Företaget grundades 2016 av Anton, som växte upp på en vindruvsodling utanför Kapstaden i Sydafrika. Idag drivs det av det äkta paret Laura och Anton. Laura är ursprunligen hemma från Finland. Då paret bodde i Nepal upptäckte Anton hantverket bakom högklassigt te. Därifrån tog han med sig en nyfunnen passion för Rooibos.

ALLA Sunbird Rooibos´S PRODUKTER HITTAR DU I WEBBSHOPEN

Tina with tins
Vårt mål är att förnya upplevelsen av Rooibos, från att vara en vardagligt dryck som många sydafrikaner har vuxit upp med till att bli en exklusiv och nyanserad dryck som likställs med specialkaffe och fina teer. Nyckeln till denna fantastiska produkt är våra tillverkares unika odlingsförhållande; framgången kommer från klimatet, jordmånen och den biologiska variationen.
Därför undviker vi att blanda produkter eller använda tillsatsämnen i våra teer och använder endast naturliga ingredienser. Allt vårt rooibos är organiskt odlat. Andra ingredienser som används är också organiska, så långt det bara är möjligt. Kvaliteten på vårt rooibos te matchas med en tilltalande förpackning. För oss är det viktigt att man kan återanvända, återvinna och kompostera våra produkter.
SunbirdRooibosComplete

DU HITTAR OCKSÅ Sunbird Rooibos´S PRODUKTER HOS FÖLJANDE ÅTERFÖRSÄLJARE:

Lovisa
Ekenäs/Tammisaari

Varuhus

Sokos- varuhus