Ilmainen lahjapakkaus kaikille ostoksille - Ilmainen toimitus yli 50 euron tilauksille

SOMOOI LIFESTYLE -
HOUSE OF SOUTH AFRICAN BRANDS

SoMooi on afrikaansia ja tarkoittaa ”niin kaunista”. Tämä pehmeä ja lämmin ilmaus antaa aidon pohjan rakentamallemme yritykselle, jonka haluamme tuoda lähelle asiakasta.

Olemme valinneet kokoelmaamme tuotteita, joiden uskomme sopivan hyvin pohjoismaiseen kotiin. Emme halua ainoastaan tarjota kauniita tuotteita vaan myös tuoda esiin yrityksiä näiden vastuullisten ja eettisesti valmistettujen tuotteiden takana.

Haluamme, että sinä ostajana saat ottaa osaa jokaisen yrityksen ja tuotteen tarinaan.

Jannika von Wielligh perusti SoMooi Lifestylen vuonna 2020. Jannika asuu eteläafrikkalaisen miehensä ja heidän kahden lapsensa kanssa Vaasassa. Jo 15 vuoden ajan Jannika on järjestänyt matkoja Etelä-Afrikkaan, jossa hän on myös itse asunut. Näiden jatkuvien vierailujen aikana hänen siteensä maan kulttuuriin ja ympäristöön on vahvistunut entisestään. Jannikaa on aina kiehtonut eteläafrikkalaisten hyvä silmä suunnitteluun ja tyylikkääseen sisustukseen sekä kiinnostus rakentaa toiminnallaan kestävää ja vastuullista yhteiskuntaa.

SoMooi Lifestylen kautta haluamme tuoda Etelä-Afrikan ja erityisesti Kapkaupungin tunnelman, tyylin ja estetiikan pohjoismaisiin koteihin. Haluamme tarjota eteläafrikkalaista raikasta tyyliä ja tunnelmaa eettisesti tietoiselle ja esteettisesti kiinnostuneelle suomalaiselle. Kapkaupungin korkealaatuinen sisustustyyli sointuu hyvin yhteen skandinaavisen designimme kanssa.

Halu yhdistää nämä kaksi maailmaa on jo pitkään ollut unelma, jonka SoMooi Lifestyle nyt toteuttaa. Eteläafrikkalaisessa suunnittelussa korostuu omaperäinen luovuus ja vahva muotoilun tunne, samoin kuin rohkeus, yrittäjyys ja yrittäjähenkisyys. Koko kulttuuri huokuu laatua ja käsityötaitoa, mikä on selvästi havaittavissa yritysten keskuudessa.

Tuotteet ovat valmistettu käsityönä huolellisesti ja laadukkaasti. Yhteiskunnalla on vahva halu kehittää uusia työpaikkoja, kouluttaa uusia työntekijöitä ja juurruttaa uskoa nuoremman sukupolven tulevaisuuteen. Tämän mentaliteetin ansiosta Etelä-Afrikalla on meille paljon tarjottavaa.

SOMOOI – SIELU JA VISIO

Etelä-Afrikassa vallitsee suuri työttömyys ja rikollisuus, eikä kansalaisilla ole sosiaalietuuksia. Yhteiskunta on rakennettu tukemaan toisiaan. Jokainen yritys, jonka kanssa teemme yhteistyötä, toimii paikallisesti Etelä-Afrikassa tai tukee toimintaa jossakin muussa Afrikan maassa, jossa avun tarve on suurta. Tuotteet valmistetaan käsin ja ne luovat monia merkittäviä työpaikkoja. Monet yritykset ovat päättäneet palkata työttömiä ja antaa heille tarvitsemansa koulutuksen paikan päällä. Toiminnallaan he haluavat luoda vahvemman talouden ja vauraamman yhteiskunnan. Tuottajat pyrkivät auttamaan myös kaikkein heikoimmassa asemassa olevia naisia ​​omavaraisiksi, jotta he ​​voivat puolestaan auttaa lapsiaan saamaan koulutuksen ja valoisamman tulevaisuuden.

Meille kulutus on paljon muutakin kuin vain kauniita tavaroita. Sen myötä saamme olla mukana luomassa kauniimpaa maailmaa, joka tarjoaa paremmat olosuhteet ja mahdollisuudet. Tietoinen kulutus voi olla keino auttaa muita saavuttamaan parempi, valoisampi ja onnellisempi tulevaisuus. Voit lukea lisää jokaisen kanssamme yhteistyötä tekevän yrityksen taustoista ja arvoista täältä:

SOMOOI LIFESTYLE – 5 PERUSARVOA

1

SOSIAALINEN VASTUU

Yritykset, joiden kanssa teemme yhteistyötä, työskentelevät aktiivisesti Etelä-Afrikan sosioekonomisen yhteiskunnan kehittämiseksi.

2

VASTUU YMPÄRISTÖSTÄ

Tuotteet valmistetaan mahdollisimman pitkälle paikallisista materiaaleista ja ympäristöä kunnioittaen.

3

EETTINEN VASTUU

Jokaisella yrityksellä tulee olla vahva eettinen perusta. Esimerkiksi yhtäkään myymistämme kosmetiikkatuotteista ei ole testattu eläimillä.

4

EKOLOGINEN VASTUU

Valikoima koostuu luomutuotteista, jotka valmistetaan paikallisista ja luonnollisista raaka-aineista.

5

ARVOJEN YHTENÄISYYS

Läheisen yhteistyön myötä tunnemme yhteistyökumppaneidemme arvot ja tavoitteet. Työskentelemme vain yritysten kanssa, joiden arvot vastaavat omiamme.