Gratis gåvopaketering för alla köp - Fri frakt på beställningar över 50 euro

Funky Ouma

Funky Ouma är verket av en “funky ouma”, Anneke van Rooyen, som under hela sitt liv på ett lekfullt sätt har skapat kryddor och tillrett maträtter, bland annat med sina 10 barnbarn. Som 67-åring startade hon sitt eget varumärke med sin yngsta dotter, Johannita Eksteen, på deras farm utanför Paarl. Idén till företaget uppkom många år tidigare då Annekes man insjuknade i cancer. De tog då bort konserveringsmedel och färgämnen från hans kost och upptäckte snabbt bristen på hälsosamma alternativ att smaksätta maten med.

ALLA Funky Ouma´S PRODUKTER HITTAR DU I WEBBSHOPEN

shadow advert chillie
Funky Ouma erbjuder salt och kryddor fyllda med underbara färska örter. Saltet passar utmärkt till matlagning, grillning, marinering, bakning av bröd eller som bordssalt. Det är ett mera smakrikt, hälsosamt och naturligt alternativ till din vanliga salter och kryddor.
Idag har företaget det mest fantastiska teamet, bestående av 12 lokala kvinnor och 2 män. Det är ett aktivt och engagerat gäng som jobbar med allt från att skörda och producera till att klistra etiketter, sköta administration och leveranser. Och de älskar alla Ouma-Anneke, och värderar hennes kunskap och visdom. Vi på Funky Ouma är som en härlig stor familj!
013
IMG_8262

DU HITTAR OCKSÅ Funky Ouma´S PRODUKTER HOS FÖLJANDE ÅTERFÖRSÄLJARE:

Helsingfors
Vasa & Korsholm

ByVasco, saluhallen

Cirkas cafe´, Stundars

Lovisa
Ekenäs/Tammisaari

Varuhus

Sokos-varuhus